Säsongen 2012

Detta år har verkligen innehållit allt. Från succé till katastrof. Vi har varit med om en hel del och fått stå ut med så mycket skitsnack, under dessa svåra stunder så har vi haft ett fantastiskt stöd från underbara människor och de vill jag tacka något så enormt. Jag vill framförallt sända ett stort TACK till dig fina Camilla Nilsson-Borg för ditt stöd till Derbydagen utan dig hade vi troligtvis inte startat där. Du stöttade oss och fanns där, du är bäst!
 
Vi har slagit alla våra mål som vi satte upp inför säsongen. Det är till och med så att säsongen har varit helt över förväntan och vi kan inte förklara med ord hur glada och stolta vi är. Hästarna har varit helt fantastiska i år och presterat riktigt bra under hela säsongen. Vi har fått vara med i Sprintermästaren, Derbyt och Kriteriet som är största loppen för tre- och fyraåriga ponnytravare.
 
Stallets resultat:
 
43: 6 - 6 - 5
12 050pp
 
Vilket är en förbättring mot förra årets siffror på nästan 6000pp och förra året gjorde även stallet över 60 starter. Som sagt, hästarna har varit helt makalöst bra i år och det finns inga ord för hur stolta vi är över de. Tila har bevisat att hon är något för framtiden och hon kommer bli grymt bra med mer tid, dagen innan hon gick 1.56 på Romme så travade hon neråt 1.50 och bitvis långt under det så fart under hovarna finns det på den damen. Men hon behöver tid och kommer att få utvecklas i sin egna takt. Stolta är vi över att hon är Sveriges 4:e bästa fyraåring och det var det nog inte många som trodde eftersom det gärna snackas en hel del skit om vår fina tjej. Winner har verkligen mognat till sig i år och visat att han har fattat vad han ska göra på banan. Det har tagit fyra år men vi är riktigt glada över att vi har gett honom tiden att få utvecklas i lugn och ro för det är nu resultaten har börjat komma. Kakan är en talangfull dam och det har hon visat i år med tanke på att hon har travat 2.15 som treåring. Hon har chockat oss då vi inte hade förväntat oss att hon skulle gå under 2.20. Säger det igen, finns inga ord för hur stolta vi är och vi längtar till nästa säsong då även Tippen får komma in i leken :)
 
// Stall Nysäter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0